Ved at downloade eller bruge appen gælder disse vilkår automatisk for dig - du bør derfor sørge for, at du læser dem omhyggeligt, før du bruger appen. Du må ikke kopiere eller ændre appen, nogen del af appen eller vores varemærker på nogen måde. Du må ikke forsøge at udpakke kildekoden til appen, og du bør heller ikke forsøge at oversætte appen til andre sprog eller lave afledte versioner. Selve appen og alle varemærker, ophavsrettigheder, databaserettigheder og andre immaterielle rettigheder relateret til det tilhører stadig uApps.dk.

uApps.dk er forpligtet til at sikre, at appen er så nyttig og effektiv som muligt. Af den grund forbeholder vi os ret til at foretage ændringer i appen eller at opkræve gebyrer for sine tjenester, når som helst og af hvilken som helst grund. Vi debiterer aldrig dig for appen eller dens tjenester uden at gøre det helt klart for dig præcis, hvad du betaler for.

Run-O-Meter-appen gemmer og behandler personlige oplysninger, som du har givet os, for at kunne levere vores Service. Det er dit ansvar at holde din telefon og adgang til appen sikker. Vi anbefaler derfor, at du ikke jailbreak eller rod din telefon, hvilket er processen med at fjerne softwarebegrænsninger og begrænsninger pålagt af det officielle operativsystem på din enhed. Det kan gøre din telefon sårbar mod malware / vira / ondsindede programmer, hvilket kan true din telefons sikkerhedsfunktioner, og det kan betyde, at Run-O-Meter-appen ikke fungerer korrekt eller overhovedet.

Du skal være opmærksom på, at der er visse ting, som uApps.dk ikke tager ansvar for. Visse funktioner i appen kræver, at appen har en aktiv internetforbindelse. Forbindelsen kan være Wi-Fi eller leveres af din mobilnetudbyder, men uApps.dk kan ikke tage ansvar for at appen ikke virker med fuld funktionalitet, hvis du ikke har adgang til Wi-Fi, og du ikke har nogen af dit datatilskud tilbage.

Hvis du bruger appen uden for et område med Wi-Fi, skal du huske at dine vilkår i aftalen med din mobilnetudbyder stadig gælder. Som følge heraf kan du blive opkrævet af din mobiludbyder for omkostningerne ved data i forbindelse med forbindelsens varighed, mens du åbner appen eller andre tredjepartsafgifter. Når du anvender appen, accepterer du ansvar for sådanne gebyrer, herunder roamingafgifter, hvis du bruger appen uden for dit hjemområde (dvs. region eller land) uden at slukke for dataroaming. Hvis du ikke er regningsbetaleren for den enhed, du bruger appen, skal du være opmærksom på, at vi antager, at du har modtaget tilladelse fra regningsbetaleren til at bruge appen.

På samme måde kan uApps.dk ikke altid tage ansvar for den måde, du bruger appen på. Du skal derfor sørge for, at din enhed forbliver opladet - hvis den går tom for batteri, og du ikke kan tænde for at benytte tjenesten, uApps.dk kan ikke acceptere ansvar.

Med hensyn til uApps.dks ansvar for din brug af appen, når du bruger appen, er det vigtigt at huske på, at selv om vi bestræber os på at sikre, at den er opdateret og korrekt til enhver tid, gør vi os afhængige af tredjeparter at give os oplysninger, så vi kan gøre det tilgængeligt for dig. uApps.dk påtager sig intet ansvar for tab, direkte eller indirekte, som du oplever som følge af, at du fuldt ud er afhængig af denne funktionalitet i appen.

På et tidspunkt vil vi måske opdatere appen. Appen er i øjeblikket tilgængelig på Android og iOS - kravene til begge systemer (og for eventuelle ekstra systemer, vi beslutter at udvide tilgængeligheden af ​​appen til), kan ændres, og du skal downloade opdateringerne, hvis du vil fortsætte med at bruge appen. uApps.dk lover ikke, at den altid vil opdatere appen, så den er relevant for dig og / eller arbejder med den iOS / Android-version, du har installeret på din enhed. Du lover dog altid at acceptere opdateringer til ansøgningen, når den bliver tilbudt dig. Vi kan også ønske at stoppe med at levere appen og kan opsige brugen af ​​det til enhver tid uden at give opsigelse om opsigelse til dig. Medmindre vi fortæller dig ellers, vil de rettigheder og licenser, der ydes til dig i disse vilkår, ophøre ved en eventuel opsigelse. (b) du skal stoppe med at bruge appen, og (hvis det er nødvendigt) slette den fra din enhed.
Vi kan opdatere vores vilkår og betingelser fra tid til anden. Det anbefales derfor, at du regelmæssigt gennemgår denne side for eventuelle ændringer. Vi meddeler dig eventuelle ændringer ved at sende de nye Betingelser og Vilkår på denne side. Disse ændringer træder i kraft umiddelbart efter, at de er publiceret på denne side.
Hvis du har spørgsmål eller forslag til vores Betingelser og vilkår, så kontakt os endeligt.
Disse Betingelser og Vilkår er lavet på privacypolicytemplate.net modificeret/lavet af App Privacy Policy Generator og frit oversat til dansk.

© 2018 uApps.dk - myApps - Ulrich Bjerre - VAT: DK34512477